4 másodperced van életed formáját hozni

Csak ennyi idő áll rendelkezésedre ahhoz, hogy tökéletes első benyomást tegyél és megmutasd a legjobb arcodat. Örökítsd meg briliáns pillanatodat lehengerlő headshot fotóval és legyél magabiztos minden élethelyzetben!

4 másodperced van életed formáját hozni

Csak ennyi idő áll rendelkezésedre ahhoz, hogy tökéletes első benyomást tegyél és megmutasd a legjobb arcodat. Örökítsd meg briliáns pillanatodat lehengerlő headshot fotóval és legyél magabiztos minden élethelyzetben!

Portfólió

„Dávid az a típus, aki instant megteremti a légkört, amiben könnyű elengedni magadat. Tudod, hogy beállított a kép, de valójában az önazonos pillanataidat kapja el. Ettől ennyire jó.”

Adri, érzelmi tanácsadó

Több, mint 1000 tökéletes pillanat

A Peter Hurley’s Headshot Crew a világ legnagyobb portré és headshot fotós csapata. Ennek a szakmai közösségnek vagyok én is tagja. 2017-óta fotózom headshotot és több mint 1000 ember legjobb pillanatát örökítettem meg azóta a kamera előtt.

A Peter Hurley’s Headshot Crew a világ legnagyobb portré és headshot fotós csapata. Ennek a szakmai közösségnek vagyok én is tagja, HSC Associate Photographer minősítéssel, amellyel bekerültem a világ 150 legjobb headshot fotósa közé. 2017-óta fotózom headshotot és több mint 1000 ember legjobb pillanatát örökítettem meg azóta a kamera előtt.

Több, mint 1000 tökéletes pillanat

A Peter Hurley’s Headshot Crew a világ legnagyobb portré és headshot fotós csapata. Ennek a szakmai közösségnek vagyok én is tagja,. 2017-óta fotózom headshotot és több mint 1000 ember legjobb pillanatát örökítettem meg azóta a kamera előtt.

A lenyűgöző headshot fotók esszenciája

A lenyűgöző headshot fotók esszenciája

Természetesség

Felejtsd el az erőltetetten mosolygós képeket. A headshot fotók titka a természetesség. A klasszikus, beállított portréval szemben a headshot az őszinte arckifejezésre fókuszál. A végeredmény természetes, könnyed és közvetlen hatást kelt, még akkor is, ha eddig nagy ívben elkerülted a kamerát.

Fesztelenség

A headshot fotózás a fő profilom, így már az első pillanattól kezdve tudom, mi áll a legjobban neked. A fotózáson profi kezekbe kerülsz és teljeskörű figyelemben lesz részed. Nem terhel az időkorlát sem, hiszen addig dolgozunk a tökéletes képen, amíg elégedett nem leszel. A legfontosabb, hogy eközben feloldódj és jól érezd magad a bőrödben.

Magabiztosság

A portfóliómban megtekinthető képeket nem modellekről, hanem hétköznapi emberekről készítettem. Azért dolgozom, hogy hozzájuk hasonlóan te is a legmagabiztosabb arcodat mutasd meg a világnak. Öltözz át, ahányszor szeretnél, viselj bátran hétköznapi és formális szetteket is, nevess vagy légy hivatalos, egy biztos: a képeken úgy fogsz megjelenni, ahogyan arra mindig is vágytál!

Egyediség

Nem hiszek a sablonos megoldásokban. A fotózás technikai részleteit teljes mértékben hozzád igazítom, legyen szó a fényekről, a pózokról vagy a fotózás folyamatának egyéb lépéseiről. Közös célunk, hogy a legjobb eredményt érjük el, amire maximálisan büszke leszel.

„A fotókon kihoztam magamból a legtöbbet”

Elkészítem életed headshot fotóját!

Elkészítem életed headshot fotóját!

Minden fotózás egyedi folyamat és meghatározó élmény, de egy dolog biztosan közös bennük: azok a speciális trükkök, amelyek rendkívülivé teszik a hollywoodi világsztárok képeit és a Te üzleti portrédat is.

Fotogén coaching

A headshot fotókat nem a technika, a ruhák vagy a fotós stílusa teszi különlegessé, hanem az egyéniséged. A fotogén coaching szolgáltatásom erre épít. Megtanítom, hogyan és miként emelheted ki legvonzóbb adottságaidat a képeken.

Vörösszőnyeg-nézés

Headshot képek esetén különösen fontos a kifejező tekintet. Módszeremmel segítek, hogy igazi filmsztáros, vörösszőnyeg-nézést villants, amellyel lehengerlően magabiztos benyomást gyakorolhatsz mindenkire, aki megpillantja a fotódat.

Tökéletes testtartás

Megtanítom azokat a trükköket is, amelyekkel a testtartásod egyszerre sugároz erőt és könnyedséget úgy, hogy eközben megjelenésed végig természetes marad.

Hollywoodi világítás

A Headshot Crew világítási sémáját használom, pontosan azokat, amelyeket hollywoodi sztároknál is alkalmaz Peter Hurley, a HSC vezetője. Állandó világítással, a vakufényeket mellőzve dolgozom, hogy a világítás ne zavarja, hanem elősegítse az ellazulásodat.

Hogyan történik a fotózás?

Hogyan történik a fotózás?

A fotózás előtt

Megérkezel a kijelölt időpontban és vendégem vagy egy kávéra, hogy ráhangolódj a fotózásra.

Megbeszéljük a fotókkal kapcsolatos elképzeléseidet, például hogy milyen felületen szeretnéd használni őket. Ez lehet Facebook, LinkedIn, könyvborító, egyéb kiadvány, céges prezentáció, névjegy vagy akár Tinder is.

Hölgyeknek elkészül a fotózáshoz szükséges natúr smink, majd beállítom az arcodhoz és karakteredhez megfelelő világítást.

Fotózás során

Elkezdjük a fotózást. Eközben folyamatosan látod az elkészült képeket nagykijelzős laptopon, így bármikor jelezheted, ha korrigálnál a kompozíción.

Amikor elfáradtál vagy elkészítettük a megfelelő mennyiségű képet, bátran átöltözhetsz, hogy megújítsd a szettedet és te is felfrissülj egy kicsit.

A fotózás általában 1-2 órát vesz igénybe, de ez rugalmasan az igényeidre szabható. Addig fotózunk, ameddig maximálisan elégedett nem leszel a végeredménnyel.

Fotózás után

A fotózást követően még a helyszínen kiválogatjuk a legjobb képeket. Így csak annyi fotót vásárolsz meg, amennyire valóban szükséged van.

Az utómunka során kizárólag ezeket a képeket fogom retusálni. A nyers képek nem kerülnek átadásra.

Hét napon belül megosztom veled képeidet Google Drive-on keresztül.

Árak

Árak

A fotózás díja kettő tételből áll: az alapdíjért egy vidám hangulatú headshot fotózás élményt és fotogén coachingot kapsz, melyet követően minden neked tetsző fényképet meg tudsz vásárolni.

Alapdíj

Mit tartalmaz?

25 000

egyszeri díj

+ smink hölgyek részére kötelező

10 000

Képeidet a fotózás után a helyszínen kiválaszthatod és megrendelheted. Nincsenek előre meghatározott csomagok, és minimáls vásárlási mennyiség, annyi fényképet rendelsz, amennyit szeretnél!

Fényképek

Minden megrendelt kép

9 000

darabonként

24 órán belüli felár
+50%

A képeket a számla kiegyenlítésétől számított 7 napon belül megkapod Google Drive felhőmegosztón keresztül.

Arcolat Garancia

A fotózás jól bejáratott folyamata és az ügyfeleim elégedettsége alapján bátran biztosítom számodra is a 100% Arcolat Garanciát. Ha úgy ítéled meg, bár mindent megtettél, mégsem készült rólad jó kép, visszakapod a fotózás teljes alapdíját.

Headshot fotód az első lépés a sikerhez

A fotód többet árul el rólad, mint gondolnád. Legyen kifejező és hatásos üzleti portréd, amely magabiztossá tesz és utat nyit előtted a sikerekhez!

Headshot fotód az első lépés a sikerhez

A fotód többet árul el rólad, mint gondolnád. Legyen kifejező és hatásos üzleti portréd, amely magabiztossá tesz és utat nyit előtted a sikerekhez!