Üzleti portré fotók az átütő céges megjelenéshez

A headshot fotók modern üzleti portrék, amelyek munkatársaidat a céges arculathoz illeszkedően reprezentálják. A fotózás során megteremtjük a tökéletes pillanatot és megörökítjük a legjobb formájukat, amivel vállalkozásod kifogástalan első benyomást kelt minden üzleti felületen.

Portfólió

„Dáviddal készültek a legjobb képek a munkatársakról”

A világ 150 legjobb headshot fotósa között

A Peter Hurley’s Headshot Crew a világ legnagyobb portré és headshot fotós csapata. Ennek a szakmai közösségnek vagyok én is tagja, HSC Associate Photographer minősítéssel, amellyel bekerültem a világ 150 legjobb headshot fotósa közé. Szakmai küldetésem, hogy az általam készített üzleti portrék a világ bármely pontján megállják a helyüket és méltón képviseljék céged színvonalát.

A headshot fotók sikerének titka

Természetesség

A tökéletes üzleti headshot fotók titka a természetesség. A beállított, félalakos portréval szemben a headshot az őszinte arckifejezésre fókuszál. A végeredmény természetes, könnyed és közvetlen hatást kelt, még akkor is, ha a munkatársak eddig nem vettek részt profi fotózáson.

Fesztelenség

A fotózás kidolgozott folyamatai és kellemes körülményei azt a célt szolgálják, hogy minden kollégáról fesztelenséget és magabiztosságot sugárzó üzleti képek készüljenek akkor is, ha eddig nem szívesen álltak kamera elé.

Hitelesség

Munkatársaid a cég arcai. Olyan fotókat készítünk róluk, amelyek garantáltan elnyerik a tetszésüket, hitelesen illeszkednek a céges arculathoz és pozitív benyomást keltenek a vállalatról LinkedInen, prezentációkban, levelezésekben és ajánlatokban is.

Minőség

Az üzleti headshot fotókat magas minőségi sztenderdek mentén, kifogástalan technikával készítjük el. A világítás beállításai, az egyénre szabott pózok és a természetes hatású retusálás módszere garantálja a munkatársak elégedettségét és az ütőképes céges megjelenést.

„Dáviddal valódi élmény volt 
a fotózás, minden kolléga feloldódott”

Kötelező céges fotózásból valódi élmény

Gondtalan folyamat

A fotózás során két feladat vár rád: kijelölni a megfelelő dátumot és élvezni a gördülékeny folyamatot! Ezen kívül mindent az Arcolat intéz helyetted. Elkészítjük az időbeosztást, gondoskodunk a szervezésről, irányítjuk a résztvevőket és megosztjuk az elkészült képeket a munkavállalókkal.

Hatékony időbeosztás

Az üzleti fotózás során is előfordul, hogy egyedi és kreatív megoldások szolgálják leginkább a céges arculatot. Legyen szó speciális fényről, háttérről, színezésről, csapatunkkal megvalósítjuk.

Testreszabott megoldások

A fotózás profi kezekben van és jól bejáratott koreográfiát követ, így a munkavállalók a lehető legrövidebb időre esnek ki a munkából. Miután elkészítettük headshot fotóikat és közösen kiválasztottuk a legjobbat, magabiztosan, feltöltődve térnek vissza a napi teendőkhöz.

Hogyan történik a fotózás?

A fotózás előtt

Miután vállalkozásod képviselője felkeresett minket, megismerjük az elképzeléseket és megszervezzük a céges helyszínbejárást.

Felmérjük, ki tudunk-e települni a stúdió felszereléssel, alkalmasak-e az adottságok a fotózáshoz vagy érdemes stúdióban kivitelezni a folyamatot.

Elküldjük az árajánlatot és az elfogadása után kötünk szerződést. Az időpont véglegesítése 50% előleg fizetése után történik.

Felkészítő videósorozatot küldünk, amelyben a testtartásra, tekintetre és öltözködésre való tanácsokkal látjuk el a munkavállalókat.

Fotózás során

A munkatársak megkapják időpontjaikat a céges kapcsolattartótól. A fotózás helyszínére kérjük, hogy 5 perccel az időpont előtt érkezzenek.

A kifogástalan fotók érdekében a hölgyek számára kötelező a smink, amelyről sminkesünk gondoskodik. Nagyobb létszám esetén produkciós asszisztens segíti a gördülékeny munkát: megtanítja a helyes nézést, fejtartást és egyéb trükköket.

Megtörténik a fotózás, amely személyenként 15-20 percet vesz igénybe.

Tudásunk legjavát nyújtva segítünk kiválasztani a legjobb képeket és ezeket retusáljuk az utómunka során.

Fotózás után

A headshot fotókat a fotózást követő 1 héten belül átadjuk.

A képeket Google Drive-ban tesszük elérhetővé.

Minden munkatársnak a saját mappájában osztjuk meg a fotóit, amelyhez csak ő és a cégvezetők férhetnek hozzá a GDPR-nak megfelelően.

A Google Drive-ban minimum 1 évig tároljuk az elkészült képeket.

Árak

Minden céges fotózás egyedi esemény, ezért fontosnak tartjuk, hogy megismerjük igényeidet és a pontos részleteket, mielőtt árajánlatot adunk. Keress meg minket bátran az elképzeléseiddel!

4 másodperc

Az üzleti portréknak pontosan 4 másodperce van első benyomást tenni. Élj jól a lehetőséggel, és bízd ránk munkatársaid headshot fotóit.