Itt az ideje újraindítani az Énmárkádat!

Kikezdte a karrieredet a COVID? Munkahelyed megszűnt, vállalkozásod veszélybe került? Ahhoz, hogy vissza tudj csatlakozni az éledező világ business sodrásához, magabiztos megjelenésre lesz szükséged. Ezért 2021. június 19-20-án az Arcolat stúdió 100 énmárkát segít újraindítani egy 15 perces, térítésmentes headshot fotózással. Jelentkezz, gyere el a fotózásra, és a fotóval hódítsd vissza a munkaerőpiacot!

Jelentkezz június 18-ig!

Itt az ideje újraindítani az Énmárkádat!

Kikezdte a karrieredet a COVID? Munkahelyed megszűnt, vállalkozásod veszélybe került? Ahhoz, hogy vissza tudj csatlakozni az éledező világ business sodrásához, magabiztos megjelenésre lesz szükséged.
Ezért 2021. június 19-20-án az Arcolat stúdió 100 énmárkát segít újraindítani egy 15 perces, térítésmentes headshot fotózással. Jelentkezz, gyere el a fotózásra, és a fotóval hódítsd vissza a munkaerőpiacot!

Jelentkezz június 18-ig!

Portfólió

„Dávid az a típus, aki instant megteremti a légkört, amiben könnyű elengedni magadat. Tudod, hogy beállított a kép, de valójában az önazonos pillanataidat kapja el. Ettől ennyire jó.”

Adri, érzelmi tanácsadó

Több, mint 1000 tökéletes pillanat

A Peter Hurley’s Headshot Crew a világ legnagyobb portré és headshot fotós csapata. Ennek a szakmai közösségnek vagyok én is tagja. 2017-óta fotózom headshotot és több mint 1000 ember legjobb pillanatát örökítettem meg azóta a kamera előtt.

A Peter Hurley’s Headshot Crew a világ legnagyobb portré és headshot fotós csapata. Ennek a szakmai közösségnek vagyok én is tagja, HSC Associate Photographer minősítéssel, amellyel bekerültem a világ 150 legjobb headshot fotósa közé. 2017-óta fotózom headshotot és több mint 1000 ember legjobb pillanatát örökítettem meg azóta a kamera előtt.

Több, mint 1000 tökéletes pillanat

A Peter Hurley’s Headshot Crew a világ legnagyobb portré és headshot fotós csapata. Ennek a szakmai közösségnek vagyok én is tagja,. 2017-óta fotózom headshotot és több mint 1000 ember legjobb pillanatát örökítettem meg azóta a kamera előtt.

A lenyűgöző headshot fotók esszenciája

A lenyűgöző headshot fotók esszenciája

Természetesség

Felejtsd el az erőltetetten mosolygós képeket. A headshot fotók titka a természetesség. A klasszikus, beállított portréval szemben a headshot az őszinte arckifejezésre fókuszál. A végeredmény természetes, könnyed és közvetlen hatást kelt, még akkor is, ha eddig nagy ívben elkerülted a kamerát.

Fesztelenség

A headshot fotózás a fő profilom, így már az első pillanattól kezdve tudom, mi áll a legjobban neked. A fotózáson profi kezekbe kerülsz és teljeskörű figyelemben lesz részed. Nem terhel az időkorlát sem, hiszen addig dolgozunk a tökéletes képen, amíg elégedett nem leszel. A legfontosabb, hogy eközben feloldódj és jól érezd magad a bőrödben.

Magabiztosság

A portfóliómban megtekinthető képeket nem modellekről, hanem hétköznapi emberekről készítettem. Azért dolgozom, hogy hozzájuk hasonlóan te is a legmagabiztosabb arcodat mutasd meg a világnak. Öltözz át, ahányszor szeretnél, viselj bátran hétköznapi és formális szetteket is, nevess vagy légy hivatalos, egy biztos: a képeken úgy fogsz megjelenni, ahogyan arra mindig is vágytál!

Egyediség

Nem hiszek a sablonos megoldásokban. A fotózás technikai részleteit teljes mértékben hozzád igazítom, legyen szó a fényekről, a pózokról vagy a fotózás folyamatának egyéb lépéseiről. Közös célunk, hogy a legjobb eredményt érjük el, amire maximálisan büszke leszel.

„A fotókon kihoztam magamból a legtöbbet”

Károly, pénzügyi vezető

Elkészítem életed headshot fotóját!

Elkészítem életed headshot fotóját!

Minden fotózás egyedi folyamat és meghatározó élmény, de egy dolog biztosan közös bennük: azok a speciális trükkök, amelyek rendkívülivé teszik a hollywoodi világsztárok képeit és a Te üzleti portrédat is.

Fotogén coaching

A headshot fotókat nem a technika, a ruhák vagy a fotós stílusa teszi különlegessé, hanem az egyéniséged. A fotogén coaching szolgáltatásom erre épít. Megtanítom, hogyan és miként emelheted ki legvonzóbb adottságaidat a képeken.

Vörösszőnyeg-nézés

Headshot képek esetén különösen fontos a kifejező tekintet. Módszeremmel segítek, hogy igazi filmsztáros, vörösszőnyeg-nézést villants, amellyel lehengerlően magabiztos benyomást gyakorolhatsz mindenkire, aki megpillantja a fotódat.

Tökéletes testtartás

Megtanítom azokat a trükköket is, amelyekkel a testtartásod egyszerre sugároz erőt és könnyedséget úgy, hogy eközben megjelenésed végig természetes marad.

Hollywoodi világítás

A Headshot Crew világítási sémáját használom, pontosan azokat, amelyeket hollywoodi sztároknál is alkalmaz Peter Hurley, a HSC vezetője. Állandó világítással, a vakufényeket mellőzve dolgozom, hogy a világítás ne zavarja, hanem elősegítse az ellazulásodat.

Hogyan történik a fotózás?

Hogyan történik a fotózás?

A fotózás előtt

Jelentkezz a fotózásra! Túljelentkezés esetén sorsolással fogunk választani a jelentkezők között.

Készülj fel otthon a fotózásra a megfelelő outfit kiválasztásával és előkészítésével. Kérlek vedd komolyan az időpontot, amiről a fotózás előtti napokban foglak értesíteni. Kár lenne mástól elvenni a lehetőséget.

A foglalt időpont előtt legalább 10 perccel érkezz meg az Arcolat stúdióba, nehogy kiess a képből. 😉

A hölgy jelentkezőket az Európa Bajnokságon 6. helyezést elért profi sminkes, Petrényi Emese egy gyors sminkkel is megajándékozza.

Fotózás során

A hozzájáruló nyilatkozat aláírása után belevágunk a COVID utáni első jó élményedbe!

A fotózás során az Arcolat stúdió fotogén coaching módszerével elérjük, hogy a legtermészetesebb, szerethetőbb, bizalomgerjesztőbb formádba kerülj. 

15 perc alatt megtaláljuk a tökéletes kompozíciót és elkészítjük a képet, amivel újra tudod indítani az Énmárkádat.

Fotózás után

A fotózást követően még a helyszínen kiválogatjuk a legjobb képet, amivel sikeresen veszed majd a munkaerő piac akadályait!

Hét napon belül megosztom veled képedet Google Drive-on keresztül.

Árak

Árak

A pandémia sokak karrierjét hozta zavarba, én pedig társadalmi felelősségvállalásból igyekszem most segíteni 100 olyan karakternek, akikre ráfér az önbizalom fröccs és vizuális támogatás. 

Hogy lásd, milyen volumenű szolgáltatást dobok most be segítségül, hadd mutassam meg az árazásomat. Ha a kép segítségével sikerül újra erőre kapnod, később ezek közül a szolgáltatások közül választhatsz. Jelen projekt 2 napján kívül egy egyképes fotózásért 34 ezer Ft-ot kellene fizetned. 

Headshot fotód az első lépés a sikerhez

A fotód többet árul el rólad, mint gondolnád. Legyen kifejező és hatásos üzleti portréd, amely magabiztossá tesz és utat nyit előtted a sikerekhez!

Headshot fotód az első lépés a sikerhez

A fotód többet árul el rólad, mint gondolnád. Legyen kifejező és hatásos üzleti portréd, amely magabiztossá tesz és utat nyit előtted a sikerekhez!